Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=y35f4IXH-BA

Welkom bij

Greenscape Concepts

Over Greenscape Concepts

Als Greenscape Concepts ontwerpen, produceren en leveren wij innovatieve en milieuvriendelijke houten accommodaties. Uitgangspunt hierbij is dat deze niet alleen moeten voldoen aan de behoeften van onze klanten, maar ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu, het welzijn van gasten of bewoners en de omgeving waarin ze geplaatst worden.

Onze passie voor het product hout en voor architectuur komen samen in de bouw van onze recreatieverblijven, tiny houses en zorgwoningen. Verder staat onze lange ervaring in de constructieve houtbouw en prefabricage garant voor het maken van zorgvuldige keuzes in ontwerp, technische detaillering en toe te passen materialen.

Met accommodaties van Greenscape Concepts bent u niet alleen verzekerd van verblijven die uniek zijn in kwaliteit, sfeer en beleving, maar die tegelijkertijd bijdragen aan de bescherming onze kostbare bossen, het verminderen van de CO2-voetafdruk en een duurzame, circulaire toekomst van de bouwsector.

Duurzame houten accommodaties & specials & design

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.

Prefab gelamineerde houtproducten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.

Gelamineerd Hout GLT

Levering en engineering van gelamineerde Vuren houtconstructie producten voor toepassing in prefab unitbouw en prefab houtconstructie projecten

Kruislaaghout CLT

Levering en engineering van Vuren kruislaaghout constructies producten voor toepassing in prefab unitbouw en prefab houtconstructie projecten.

Massief houten panelen (SWP 3L)

Levering en engineering van gelamineerde massief houten panelen voor toepassing in prefab unitbouw en prefab houtconstructie projecten.

Constructie multiplex LVL

Levering en engineering van constructie multiplex LVL producten voor toepassing in prefab unitbouw en prefab houtconstructie projecten.

Wil je wat vragen of meer informatie ontvangen?

Vragen of verzoeken zijn van harte welkom. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.