Skip to main content

Over Greenscape Concepts

ONS VERHAAL

Laten we ons even voorstellen!

Als Greenscape Concepts ontwerpen, produceren en leveren wij innovatieve en milieuvriendelijke houten accommodaties. Uitgangspunt hierbij is dat deze niet alleen moeten voldoen aan de behoeften van onze klanten, maar ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu, het welzijn van gasten of bewoners en de omgeving waarin ze geplaatst worden.

Onze passie voor het product hout en voor architectuur komen samen in de bouw van onze recreatieverblijven, tiny houses en zorgwoningen. Met onze vaste partners bouwen we aan een duurzame toekomst.

Door onze klantvriendelijke benadering en service gericht ondernemen werken we doelbewust aan een prettige relatie om met u als opdrachtgever een mooi project naar alle tevredenheid te kunnen realiseren.

ONZE EXPERTISE

Meer dan 20 jaar aan ervaring.

Door Greenscape concepts zijn de afgelopen jaren reeds vele projecten gerealiseerd.

Verder staat onze meer dan 20-jarige ervaring in de constructieve houtbouw en prefabricage garant voor het maken van zorgvuldige keuzes in ontwerp, technische detaillering en toe te passen materialen.

Met de accommodaties van Greenscape Concepts bent u niet alleen verzekerd van verblijven die uniek zijn in kwaliteit, sfeer en beleving, maar die tegelijkertijd bijdragen aan de bescherming onze kostbare bossen, het verminderen van de CO2-voetafdruk en een duurzame, circulaire toekomst van de bouwsector.

Maak kennis met onze kenmerkingen.

Als Greenscape Concepts ontwerpen, produceren en leveren wij innovatieve en milieuvriendelijke houten accommodaties met focus op klanttevredenheid, milieu en welzijn. Onze passie voor hout en architectuur komen samen in onze recreatieverblijven, tiny houses en zorgwoningen.

De ruime kennis en ervaring in houtbouw garanderen zorgvuldige keuzes in detaillering en materialen. Onze accommodaties zijn hierdoor uniek in kwaliteit, sfeer en beleving, terwijl ze bijdragen aan bosbehoud, CO2-reductie en duurzaame, circulaire bouwsector.

Duurzame houten accommodaties & specials & design

Prefab gelamineerde houtproducten

Gelamineerd Hout GLT

Kruislaaghout CLT

Massief houten panelen (SWP 3L)

Constructie multiplex LVL

Wil je wat vragen of meer informatie ontvangen?

Vragen of verzoeken zijn van harte welkom. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.